Държавната Агенция на българите в чужбина стана основен партньор на ВТОРАТА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ИНТЕРИОРНИТЕ ДИЗАЙНЕРИ

Държавната Агенция на българите в чужбина стана основен партньор на ВТОРАТА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ИНТЕРИОРНИТЕ ДИЗАЙНЕРИ.  Това партньорство е началото на серия инициативи, които ще популяризират работата на българите интериорни дизайнери, които работят в чужбина. Предстои създаването на серия платформи за обмяна на опит и следене на тенденциите. Функциите на ДАБЧ са ориентирани към съхраняването на българското етнокултурно пространство извън територията на страната и единението на всички българи, независимо от техния постоянен адрес. Агенцията поддържа контакти с разнородни български организации – дружества, землячества, клубове, асоциации, с църковни общини, библиотеки, училища, подпомагаме тяхното формиране и утвърждаване. Мисията на организацията е да изследва миналото и днешното състояние на нашите общности зад граница и да бъдат изготвяни програми за работа с тях.

Партньорството за организиране на Конференцията потвърдиха организации, чието мнение и становище ще е от голямо значение в дискусиите по време на конференцията – ДИБЛА (Виртуално сдружение на дизайнери на мебели и интериор), ЧЕРГА (Българска Дизайнерска Група) и Интер Експо Център, организатор на специализираните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕЛесотехническия университет в СофияУАСГНБУТУ РусеНХАБраншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и Български (БКДМП)Български Мебелен Клъстър.

Водещ на събитието ще бъде топ дизайнерът Светослав Тодоров, STUDIO MODE

Няма коментари:

Публикуване на коментар