Технологията AquaBlade - иновацията, която придвижва индустрията една крачка напред

Моника Костадинова
по време на пресконференцията
на Втората Годишна Дизайн Конференция
"Ideal Standard за втора поредна година подкрепя Годишната Дизайн Конференция на Асоциацията на интериорните дизайнери в България. Компанията припозна Асоциацията като партньор в популяризирането и официализирането на професията интериорен дизайнер. 

Партньорството с Асоциацията е двустранно, защото Гена Събева като неин председател е в журито на нашия вече утвърден конкурс Баня на годината, който през тази година отбелязва 12-тото си издание и провокира дизайнерите да покажат способности, умения, талант да проектират това предизвикателно пространство - банята.

По време на форума ще представим на дизайнерите иновацията, която пуснахме тази година на пазара - технологията AquaBlade, с която придвижваме индустрията една крачка напред. Ideal Standard винаги е бил новатор в своята област и предлага продукти за различни типове сгради - жилищни, търговски, хотелски и ваканционни селища, спортни и офис сгради и други. Това, което трябва да знаят дизайнерите и архитектите е, че Ideal Standard винаги може да бъде техен съветник при правилното специфициране на продуктите в зависимост от бюджет, функционалност, достъпност и някои други особености на проекта, съобразени с инвеститора/клиента и крайният ползвател на пространството. 


Една успешна платформа за работа с дизайнерите е конкурсът Баня на годината и от края на октомври стартира 12-тото му издание. Всяка година конкурсът се развива и предизвиква дизайнерите и архитектите. Тази година искрено вярваме, че новата категория "Иновативната баня" е уникално предизвикателство - да създадат иновативен продукт или да подобрят съществуващ с иновативна технология. Другите две категории "Идеалната баня Tonic II" и "Оптимизираната баня" имат много голяма практическа насоченост. Освен това в началото на следващата година предстои да предложим две нови услуги точно за улесняване работата на дизайнерите в проектирането."

Моника Костадинова – PR  мениджър на Ideal Standard.
Компанията е златен спонсор на Втората Годишна Дизайн Конференция

Няма коментари:

Публикуване на коментар