Професията ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР


ПРОФЕСИЯТА е темата на предстоящата Втора годишна конференция на интериорните дизайнери в България. Организатор е Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ), а датата - 03 декември 2015 г

"Хоби или професия е интериорния дизайн", "Къде е мястото на интериорния дизайн в инвестиционното проектиране?", "Ценоразпис на дизайнера - методика, минимални и максимални цени" - са част от темите, които ще бъдат дискутирани в първата част на конференцията. Какви са детайлите на професията ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР и как тя е в симбиоза с различните сфери на строителството, архитектурата и изкуството.

Основен партньор на Конференцията е Държавната Агенция на българите в чужбина

Партньорството си потвърдиха организации, чието мнение и становище ще е от голямо значение в дискусиите по време на конференцията – ДИБЛА (Виртуално сдружение на дизайнери на мебели и интериор), ЧЕРГА (Българска Дизайнерска Група) и Интер Експо Център, организатор на специализираните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕЛесотехническия университет в София, УАСГ, НБУ, ТУ Русе, НХА, Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и Български (БКДМП), Български Мебелен Клъстър.

Като заключителна част от конференцията ще се проведат двустранни срещи между инвеститори, производители или вносители на мебели, както и на водещи имена сред интериорните дизайнери и гости на конференцията.

Водещ на ВТОРА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ИНТЕРИОРНИТЕ ДИЗАЙНЕРИ ще бъде топ дизайнерът Светослав Тодоров, STUDIO MODEНяма коментари:

Публикуване на коментар