УЧАСТНИЦИ


Гена Събева, председател АИДБ

Гена Събева за очакванията от конференцията и перспективите пред АИДБ


Светослав Тодоров, STUDIO MODE (Носител на световните призове за „Restaurant and Bar Design Awards“ – „BEST BAR“ и „EUROPE“  за заведението „GRAFITTI“ във Варна)


Арх. Елиа Недков (Носител е на много награди, някои от които "Polydecor Design Award", "DuPont Corian" за храна и кафе-бар и др. През 2004 г. той премества студиото си в Милано и развива дейността си в различни насоки – архитектура, дизайн, графика.)


Интериорният дизайнер в България има нужда от практика и добри примери

Георги Георгиев. (Изследовател на процеса на дизайн, творец, който изследва по-различната перспектива на дизайна, процеса и създаването на нови идеи, креативността в процеса за създаване на интериорен дизайн. Живее и работи в Япония.)

Очакванията на потребителите са все по-голямо предизвикателство към дизайнеритеМария Слабакова. (Художник и главен дизайнер на „АРТ Студио СЛАБАК“ Маями, САЩ – фамилна компания с над 30 годишен опит в България и САЩ, основен партньор на компанията Barton G – лидер в парти индустрията и организирането на събития в САЩ. )

Изкуството като начин да представиш интериорния дизайнГ-жа Таня Илиева има 16-годишен опит като консултант в разработване и управление на проекти за бизнеса и администрацията. Оценител е на проектни предложения по европейските програми

Евро пари за дизайнериЯвор Арсов (Мениджър архитектурни и инфраструктурни проекти в ОРГАХИМ)

Всяко пространство трябва да се използва оптимално
Светла Ненова (дизайнер и арт мениджър на художничката Цветелина Русалиева, която ще представи свои творби по време на конференцията ) 

Интериорният дизайн е творчество, а интериорният дизайнер - визуален артистНяма коментари:

Публикуване на коментар