ПАРТНЬОРИАНТАЛИС - Европейски водещ дистрибутор на хартия, материали за опаковане и продукти за широкоформатен печат за професионалисти.


БУЛГЕД - доказан лидер на пазара за дигитален печат. Булгед предлага пълноцветен и черно-бял дигитален печат с изключително качество, както и дигитален печат с Pantone цветове. Уникалните технологични възможности на Булгед включват ролен цифров печат без ограничение на дължината и ширина 475 милиметра.


BOSH - 
Направление „Електроинструменти“ на Група Бош е световният лидер при електроинструментите, консумативите за електроинструменти и измервателните уреди. прочети повече >>>

ГОРНА БАНЯ - "БК - Горна Баня" ООД е един от водещите производители на бутилирана натурална минерална вода, трапезна вода, плодови сокове и нектари, както и на газирани безалкохолни напитки в България. Марките, които компанията произвежда са сред любимите на българския потребител - "Горна Баня", "Сердика", "Трапезна вода" и "ВВВ".ДИБЛА - Виртуално сдружение на дизайнери на мебели и интериор. Създаден преди повече от 10 години като виртуално сдружение на дизайнери на мебели и интериор. 
ЧЕРГА - Българска Дизайнерска ГрупаБЪЛГАРСКИ МЕБЕЛЕН КЛЪСТЪР

Български Мебели Клъстерът е базиран на национално бизнес организация, създадена през 2009 г. 

УНИВЕРСИТЕТ ПО АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО 
И ГЕОДЕЗИЯ

Университетът е основан като Висше техническо училище през 1942 г. 1945 г. то се преобразува в Държавна политехника. 
БРАНШОВА КАМАРА НА ДЪРВООБРАБОТВАЩАТА И МЕБЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ В БЪЛГАРИЯ 

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост/БКДМП/ е учредена през 1992 г. като доброволно сдружение с нестопанска цел, чиято мисия е да защитава и представлява интересите на своите членове и на бранша като цяло.  
ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР

Интер Експо Център е организатор на най-големите изложения и професионални форуми в България. Една от целите на компанията е да предостави поле за изява на българските и чуждестранните компании, които по подобаващ начин да представят своите проекти. ТЕХНОМЕБЕЛ

Специализирано изложение, на което се срещат всички професионалисти в областта на мебелното производство.

СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ

Специализирано изложение за всички видове мебели и мебелни аксесоари, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.

Няма коментари:

Публикуване на коментар