Очакваме на Годишната Дизайн Конференция да създадем ползотворни партньорства

Разговор с Диляна Иванова – търговски директор на БОРСА ЗА МАТРАЦИ ВИТ (златен спонсор на конференцията) 

Защо припознахте Годишната дизайн конференция като събитие, което да подкрепите?
Ние подкрепяме Асоциацията на Интериорните дизайнери от самото и създаване. Годишните конференции, организирани от Асоциацията в България засилват усещането за общност между интериорните дизайнери –доказани професионалисти с многогодишен опит, както и създават условия за реални срещи между тях, инвеститори и компании, съпътстващи дейността им. Ние създадохме най – голямата верига от борси за матраци “ВИТ” в България имаме 20 годишен опит в продажба на матраци. Срещите с инвеститори и дизайнери ще ни помогне взаимно да обменим опит и идеи, с цел крайните клиенти да се чувстват удобно и уютно в дома си. 

Разнообразието от видове и размери на матраци, които предлагаме е съчетано с професионална консултация и най – изгодни финансови условия. Матраците изглеждат еднакво, но те са много различни. Никой матрак не може да се нарече “най – добър”, защото той може да бъде повече или по-малко подходящ за костната и кръвоносна система, за бюджета и сензорните предпочитания. Ние уточняваме значението на “ортопедичен”, “анатомичен”, “луксозен” – понятия, които често се употребявват  без разяснение и объркват потребителя. Ние предлагаме матраци в различна форма, материя и материали, от които да бъдат произведени и смятам, че дизайнерите могат да предложат на техните клиенти най – доброто решение след обучение от наша страна.

Все пак не може да има уютен дом, независимо колко добре изглежда интериора, без подходящи и удобни матраци. Дори и човек да живее в лукс, ако се събуди с болки в кръста, гърба или се чувства некомфортно в собственото си легло, то той не би могъл да се зарадва и на най – прекрасните и униклани интериорни решения.

С какво бихте провокирали дизайнерите, кои ваши продукти и услуги биха били интересни за тях?
Борса за матраци ВИТ е представител на всички водещи български марки производители на матраци, както и екскулзивен представител на чуждестранни компании. Ние сме по – различни от всички останали с уникалните решения и продукти, които предлагаме. 
Ние единствени предлагаме матраци с корк, водни матраци, матраци с конски косъм и много други, които доказват нашата иновативност и желание да предоставяме уникални решения. 

Какво очаквате от участието си в конференцията и дали това ще е началото на едно успешно партньорство?
Конференцията е събитие, на което ще участват над 300 дизайнера. 
Очакваме да създадем партньорства с някои от тях, които биха желали да прeдлагат нашите продукти и да бъдат още по – полезни на крайните клиенти. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар