GALA Collezione подкрепя Годишната Дизайн Конференция

Новият спонсор на ВТОРАТА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ИНТЕРИОРНИТЕ ДИЗАЙНЕРИ в България е компанията GALA Collezione. Специализирана в изработка на висококачествена мека мебел от 14 години и е едни от най-големите производители на кожени мебели в Полша.

GALA Collezione е марка, която съчетава елегантност и уникален външен вид заедно с най-високо качество на материал и изработка.

Конструкцията: Рамките ,които използваме са направени от масивна и еластична букова и дъбова дървесина, което гарантира безпроблемното използване на меките мебели дори дълго след гаранционния период.

Материите: характеризират  се с уникално дълготрайна експлоатация и лекота на почистване, което се дължи на използваната Aqua Clean технология (нано текстил).

 Кожата:  идва от най-добрите фабрики в Италия (Gruppo  Mastroto)и Бразилия (Duma).Всяка партида кожа е внимателно селектирана и изрязана с изключителна прецизност от специали автоматизирани машини ,благодарение на които клиентите ни получават най-добро качество на тапициране.




Няма коментари:

Публикуване на коментар